Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeuse bekneld na aanrijding [+foto]

Vrachtwagenchauffeuse bekneld na aanrijding

Vrachtwagenchauffeuse bekneld na aanrijding [+foto]
17-08-2021 14:07 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

SINT WILLEBRORD - Maandagavond rond 22.50 uur raakte een vrachtwagencombinatie op de A58 van de weg en reed tegen een boom. De 56-jarige chauffeuse uit Oud Gastel kwam hierbij bekneld te zitten en is bevrijd door de brandweer. Het letsel dat zij opliep viel gelukkig mee, wel moest ze ter controle naar het ziekenhuis.

De oorzaak was een aanrijding met een personenauto. De bestuurster hiervan, een 42-jarige vrouw uit Bergen op Zoom, had gedronken en was onder invloed van drugs, zo wezen de blaas- en speekseltest uit.

Een getuige belde de politie toen hij zag dat de personenauto ineens tegen de vrachtwagen aanreed, aan de linkerkant van de weg in de berm raakte en vervolgens weer tegen de oplegger van de vrachtauto aankwam. Toen beide voertuigen daarna aan weerskanten van de weg af reden belde hij de politie.

Agenten kwamen ter plaatse en lieten de bestuurster van de personenauto een blaastest en een speekseltest doen. Toen bleek dat deze vrouw onder invloed was is ze aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft ze de nacht doorgebracht. Dinsdagochtend legde de vrouw een verklaring af. Haar rijbewijs werd ingevorderd en tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Na het ongeval is de weg enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek en opruimwerkzaamheden. Weggebruikers werden omgeleid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions