Clicky

 
Transport Online - 22-jarige schennispleger verzet zich hevig tegen arrestatie

22-jarige schennispleger verzet zich hevig tegen arrestatie

22-jarige schennispleger verzet zich hevig tegen arrestatie
17-08-2021 11:53 | Binnenland | auteur Redactie

TILBURG - Een 22-jarige Tilburger heeft zich maandagavond flink verzet tijdens een politiecontrole op de Schouwburgring. Eén van de agenten was zelfs genoodzaakt om pepperspray in te zetten. De agenten controleerden de man omdat hij volledig voldeed aan het signalement van een schennispleger die maandag aan het eind van de middag actief was aan de Stappegoorweg in Tilburg.

Een 15-jarig meisje uit Tilburg werd maandag 16 augustus 2021 rond 17.30 uur bij een bushalte aan de Stappegoorweg geconfronteerd met een schennispleger. De scholiere zag hoe een man zijn broek naar beneden deed en zichzelf bevredigde. Hij rende daarna weg in de richting van de Trouwlaan. Het meisje maakte nog snel een foto van de man waarop zijn kleding goed te zien was. Ze stelde de afbeelding ter beschikking van de politie.

Controle

Agenten zagen omstreeks 21.15 uur op de Schouwburgring een man lopen die volledig voldeed aan het signalement van de schennispleger. Ze besloten de man te controleren. Aanvankelijk werkte hij mee door zijn ID-bewijs af te geven. Maar al snel griste hij dat weer uit de handen van de agent. Er ontstond een worsteling, waarbij een van de dienders zich genoodzaakt voelde om pepperspray in te zetten. Hierna werd de verdachte overmeesterd en naar het cellencomplex gebracht. Hij heeft de schennispleging toegegeven en geeft aan dat hij hulp nodig heeft.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,089
Diesel1,754

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions