Clicky

 
Transport Online - Arrestatie na doodgevonden man in auto in Rozenburg

Arrestatie na doodgevonden man in auto in Rozenburg

Arrestatie na doodgevonden man in auto in Rozenburg
16-08-2021 09:48 | Binnenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROZENBURG - [update 13:55 uur] In de vroege ochtend van maandag 16 augustus werd bij de politie melding gemaakt van een steekincident in Rozenburg. Toen agenten naar de vermelde plek gingen troffen zij daar een overleden man aan in een auto.

De politie werd om ongeveer 06.00 uur gebeld dat op een parkeerterrein aan de Koninginnelaan een steekincident had plaatsgevonden. Toen agenten naar de plek gingen, troffen zij een man aan in een auto. De 21 jarige man bleek te zijn overleden. Korte tijd later werd in de directe omgeving een 17 jarige verdachte aangehouden. De afdeling opsporing stelt een onderzoek in naar de toedracht en bekijkt of er mogelijk een verband is met een ander steekincident, vorig jaar in Rozenburg.

De plek van het steekincident is direct afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing kwamen naar Rozenburg om een uitgebreid sporenonderzoek in te stellen. Datzelfde gebeurde in een wat ruimere afstand van het parkeerterrein. Ook is gestart met een buurtonderzoek, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden