Clicky

 
Transport Online - Dronken vrachtwagenchauffeur zet vrachtwagen stil op rotonde, stapt uit en leegt zijn blaas

Dronken vrachtwagenchauffeur zet vrachtwagen stil op rotonde, stapt uit en leegt zijn blaas

Dronken vrachtwagenchauffeur zet vrachtwagen stil op rotonde, stapt uit en leegt zijn blaas
11-08-2021 10:01 | Buitenland | auteur Redactie

BÜREN - Een dronken Duitse vrachtwagenchauffeur raakte maandagavond zijn rijbewijs kwijt nadat hij het wel heel bont had gemaakt in het verkeer.

De 63-jarige vrachtwagenchauffeur reed maandagavond rond 20:15 uur over de Duitse L776 nadat hij net de A44 verlaten had. Midden op een rotonde stopte hij zijn trekker met oplegger, stapte uit en ten overstaan van alle weggebruikers die inmiddels achter hem in de rij stonden, begon hij tegen zijn bumper te urineren.

Daarna stapte hij doodleuk weer in het voertuig en reed terug de A44 op in de richting van Kassel. Weggebruikers hadden inmiddels de politie gewaarschuwd. De vrachtwagenchauffeur reed al slingerend door. In het Duitse Haren trok de man te hard op op een kruising en scheurde daarbij een hydraulische slang. Hierdoor werden de remmen geblokkeerd en kwam de vrachtwagen onmiddelijk tot stilstand.

De agenten waren snel ter plaatse en namen een ademtest af van de man. De resultaten van de voorlopige test wezen een alcoholpercentage van boven de twee promille uit. De politie nam de vrachtwagenchauffeur mee voor een bloedonderzoek en namen zijn rijbewijs in beslag. Er loopt nu een strafzaak tegen hem, meldt de politie woensdag.

De agenten overhandigden de sleutels van de vrachtwagen aan een andere medewerker van het transportbedrijf, die ook de reparaties ter plaatse moest uitvoeren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,232
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden