Clicky

 
Transport Online - Van Lith Transport kiest voor Scania R520 V8

Van Lith Transport kiest voor Scania R520 V8

Van Lith Transport kiest voor Scania R520 V8
09-08-2021 11:52 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZEELAND - Van Lith Transport uit het Noord-Brabantse Zeeland rijdt met 20 eenheden voornamelijk nationaal en Benelux. Voor de langere ritten heeft het bedrijf nu wederom een rijk uitgeruste Scania V8 gekocht. Bij de keuze voor de R520 hebben de chauffeurs in het bedrijf een belangrijke rol gespeeld.

Dat Van Lith voornamelijk met Scania rijdt, heeft meerdere oorzaken. “De V8 motor speelt daarbij een belangrijke rol. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat die onverwoestbaar is en zeer betrouwbaar,” vertelt William van Lith. “Dan is er het goede contact met de dealer in Veghel. En verder doet het merk wat voor je uitstraling en bij je chauffeurs. Wij zien het ook als motivatie en beloning van de chauffeurs. Wij hebben een enthousiaste ploeg die elke dag topprestaties levert en ook nog eens heel zuinig op het materieel is. Dat vind je ook terug in de onderhoudsgeschiedenis. En verder merken wij dat een goed gespecificeerde Scania bij inruil ook weer meer oplevert. Al kan dat bij ons even duren want wij halen geregeld de 1,5 miljoen kilometers met onze trucks.”

Ook qua brandstof is William tevreden met zijn Scania’s. “Wij rijden hier geregeld tegen de één op vier, wat niet slecht is op onze vaak korte ritten. Maar eigenlijk moeten we nog veel meer met de brandstof gaan doen. Ik maak nu wel wekelijks gebruik van de rapportages die Scania ons gratis via Fleet Management Services aanlevert. Daar zijn we heel blij mee. Ik kijk nu elke week even naar wie het het beste gedaan heeft en die meld ik dat terug.”

De nieuwe Scania R520 V8 is rondom luchtgeveerd, uitgevoerd met een hoog dak en een royale uitrusting. Voor de veiligheid en economisch onderhoud hebben we een retarder, ACC en de geïntegreerde standkoeling meebesteld. Want een goed uitgeruste chauffeur is een veilige chauffeur.

Foto's

 • Bunnik Creations
  Bunnik Creations
 • Bunnik Plants
  Bunnik Plants
 • HSM
  HSM
 • J.Roeland
  BAARS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,135
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats