Clicky

 
Transport Online - Den Hartogh Logistics breidt uit in Groot-Brittannië met overname The Minories

Den Hartogh Logistics breidt uit in Groot-Brittannië met overname The Minories

Den Hartogh Logistics breidt uit in Groot-Brittannië met overname The Minories
04-08-2021 16:18 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

IMMINGHAM - Den hartog Logistics heeft haar aanwezigheid in Groot-Brittannië vergroot met het logistieke- en kantorencomplex The Minories. 

The Minories, gelegen in South Killinghome op de grens van North Lincolnshire, ligt dicht bij Immingham Docks, het toonaangevende diepwaterhavencomplex van Groot-Brittannië dat het noorden van het land bedient en jaarlijks meer dan 65 miljoen ton vracht verwerkt.

Gary Piper, algemeen directeur Groot-Brittannië & Ierland van Den Hartogh Logistics: “Dit is een enorm opwindende overname voor ons. De Minories-locatie biedt ons een uitstekende kans om onze aanwezigheid in het noorden van Groot-Brittannië verder te ontwikkelen, bij te dragen aan het succes van de Freeport en om verdere investeringen en banen in de regio te creeëren.”

Den Hartogh Logistics werd bij deze belangrijke overname bijgestaan ​​door het corporate en commerciële team van Teesside advocatenkantoor The Endeavour Partnership. Nigel Williams, die het team leidde: “Er is momenteel echte tractie in termen van grote investeringen in het noorden van Groot-Brittannië, vooral in de Humber en Teesside en Den Hartogh staat midden in deze verhoogde activiteit. Het was een genoegen om met het team van Den Hartogh, zowel lokaal als in Nederland, samen te werken om deze acquisitie te voltooien, en om hun grote inzet te zien om te investeren in de toekomst van logistiek en de Freeport in het bijzonder.”

Den Hartogh Logistics is een wereldwijde logistieke dienstverlener. Het is opgericht in Nederland in 1920 en levert bulklogistieke diensten voor de chemische, gas-, polymeer- en voedingsindustrie. Een wereldwijd concern met vestigingen/kantoren op 47 locaties in 26 landen, meer dan 1.800 medewerkers en activa, waaronder 20.000 tankcontainers, 6.100 droge bulkcontainers en gespecialiseerde droge bulkopleggers, 350 tankopleggers en 625 vrachtwagens.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden