Clicky

 
Transport Online - Duo uit Polen aangehouden voor 24 keer tanken zonder te betalen

Duo uit Polen aangehouden voor 24 keer tanken zonder te betalen

Duo uit Polen aangehouden voor 24 keer tanken zonder te betalen
04-08-2021 15:23 | Misdaad | auteur Redactie

ETTEN-LEUR - Een 32-jarige man en een 28-jarige vrouw uit Polen zijn woensdagmorgen omstreeks 08.30 uur op het Vincent van Goghplein in Etten-Leur door de politie aangehouden voor diefstal. Het stel wordt er van verdacht maar liefst 24 keer met hun auto te hebben getankt zonder te betalen. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het duo waarbij ook diverse camerabeelden bekeken worden, meldt de politie.

Op woensdagmorgen kreeg de politie een melding dat op het Vincent van Goghplein al enkele dagen een blauwkleurige Chevrolet met een Pools kenteken geparkeerd stond. Op het kenteken zaten 24 registraties in de politiecomputer ter zake tanken zonder te betalen.

In de auto lagen een man en een vrouw te slapen. De agenten maakten hen wakker, waarna ze in gebrekkig Engels vertelden dat ze dakloos waren. Het paspoort van de man lag volgens hem als onderpand bij een garage waar zijn autoband werd gerepareerd. Hij werd emotioneel en gaf direct toe dat hij enkele keren getankt had zonder te betalen.

Ook de vrouw was zo blijkt uit een printscreen daarbij in elk geval één keer aanwezig. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om beide personen aan te houden ter zake het tanken zonder te betalen. Zij zijn vastgezet, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions