Clicky

 
Transport Online - Van de Scheur Logistiek Vianen kiest voor IVECO S-WAY

Van de Scheur Logistiek Vianen kiest voor IVECO S-WAY

Van de Scheur Logistiek Vianen kiest voor IVECO S-WAY
02-08-2021 17:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VIANEN - Transportbedrijf Van de Scheur Logistiek heeft onlangs een nieuwe IVECO S-WAY in gebruik genomen. Deze prachtige trekker is voorzien van een 11-liter dieselmotor met 420 pk en heeft de smalle en toch zeer ruime slaapcabine. Deze IVECO S-WAY is de 101ste auto en de eerste IVECO in het wagenpark van het allround transportbedrijf uit Vianen. Later dit jaar wordt er nog een IVECO S-WAY bakwagen afgeleverd.

Van de Scheur Logistiek is opgericht in 1956 als transport- en verhuisbedrijf. Door de grote diversiteit in het moderne wagenpark en de 65 jaar ervaring in transport is het bedrijf in staat om de meest uiteenlopende productsoorten te vervoeren. Van kleine dozen voor spoedtransport tot landbouwvoertuigen en geavanceerde machines, Van de Scheur Logistiek zorgt voor hoogwaardig en betrouwbaar vervoer.

Naast de transportactiviteiten verzorgt Van de Scheur Logistiek de warehousing, value added services en fulfilment voor webshops en home delivery oplossingen. Ook heeft het bedrijf in Vianen volop plaats voor goederen met afwijkende maten of kwetsbare goederen zoals tuinartikelen, drankautomaten, ijscokarren, promotieartikelen en beursstands.

De nieuwste vrachtwagen in het wagenpark van Van de Scheur Logistiek is een IVECO S-WAY 4x2 trekker met smalle en toch zeer ruime slaapcabine. De 11-liter dieselmotor met 420pk is gekoppeld aan de laatste generatie Hi-Tronix automatische versnellingsbak. De chauffeur is voorzien van alle comfort dankzij de luchtgeveerde cabine, volautomatische klimaatregeling, standkachel, multimediasysteem met navigatie en koelkast.

De IVECO S-WAY is door firma Schevers in Schalkwijk voorzien van een kist aan het chassis en spuitwerk in de herkenbare kleurstelling van Van de Scheur. Verder zijn diverse flitsers, extra verlichting en front- en zijzichtcamerasysteem gemonteerd. De vestiging van IVECO Schouten in Utrecht maakte het voertuig klaar voor aflevering.

IVECO wenst Van de Scheur Logistiek en de chauffeur vele fijne, zuinige en veilige kilometers toe met deze prachtige nieuwe S-WAY. Later dit jaar zal Van de Scheur Logistiek uit Vianen ook nog een nieuwe IVECO S-WAY bakwagen met dagcabine in gebruik nemen.

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden