Clicky

 
Transport Online - Vakantiedrukte in Duitsland lijkt op gang te komen, file op A8

Vakantiedrukte in Duitsland lijkt op gang te komen, file op A8

Vakantiedrukte in Duitsland lijkt op gang te komen, file op A8
01-08-2021 10:02 | Weer en Verkeer | auteur ANP

DEN HAAG - De voor Duitsland voorspelde drukte op de wegen lijkt op gang te komen. Op de A8 in Duitsland is het volgens de ANWB vlak voor de grens met Oostenrijk druk. Weggebruikers moeten rekenen op een klein halfuur vertraging op het traject Rosenheim-Salzburg, twitterde de ANWB rond 08.45 uur.

De ANWB gaf eerder al aan te verwachten dat het deze zondag druk zal zijn op de wegen in Duitsland. Dat komt vooral door vakantiegangers die terug naar huis gaan. De files ontstaan naar verwachting zowel richting het noorden als naar het zuiden.

Zaterdag was het ook al erg druk op de Duitse wegen. Toen ging het om mensen die op weg waren naar hun vakantieadres. Vooral ten zuiden van München op de A8 richting Salzburg was het aansluiten.

Gotthardtunnel

Ook bij de Gotthardtunnel in Zwitserland is het weer druk, meldt de ANWB. Rond 08.15 uur bedroeg de vertraging al een halfuur voor verkeer richting het zuiden.

In het zuiden van Frankrijk wordt het ook drukker op de weg. Op de A7 tussen Lyon en Marseille moesten weggebruikers iets voor 09.30 uur al rekenen op een vertraging van zeker 45 minuten voor Valence.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden