Clicky


 


Jan Rot geeft medische update: ik word niet meer beter

Jan Rot geeft medische update: ik word niet meer beter
31-07-2021 23:17 | Showbizz | auteur ANP

Jan Rot heeft een verdrietige update gegeven over zijn gezondheid. "Ik word niet meer beter", schrijft de zanger, componist en tekstdichter op Facebook.

De 63-jarige Rot werd in mei nog geopereerd om een grote tumor uit zijn darmen en maag te halen. Daarvan is hij goed hersteld, maar een nieuwe scan laat "uitzaaiingen alom" zien. Het nieuws valt hem zwaar, schrijft hij.

"Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk", vervolgt Rot. De zanger heeft er nog niet heel veel last van, behalve dat hij sneller vermoeid raakt. Hij is van plan gewoon door te gaan met optreden, zolang het nog kan. In september staat hij in het theater met zijn show OK BOOMER. En intussen probeert hij "met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden."

In mei liet Rot al weten dat hij ziek is. Hij postte toen een foto waarop hij er ernstig vermagerd uitzag. "Hallo vrienden, zag er niet voor niets zo mager uit de laatste tijd. Inmiddels zijn we spannende dagen verder en bezig met herstel. Ik ben er nog niet, maar kom er wel. Tot die tijd ff pauze hier."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats