Clicky

 
Transport Online - Gewonde en aanhoudingen bij steekincident in Tilburg

Gewonde en aanhoudingen bij steekincident in Tilburg

Gewonde en aanhoudingen bij steekincident in Tilburg
29-07-2021 10:43 | Binnenland | auteur Redactie

TILBURG - Bij een ruzie rond een woning in Tilburg is woensdagmiddag een man gewond geraakt. Er zijn twee verdachten aangehouden.

Woensdagmiddag rond 16.45 uur werden meerder surveillance-eenheden naar de IJskelderstraat in Tilburg gestuurd. Er waren meerdere telefoontjes binnen gekomen dat daar voor en in een woning een conflict was en dat er messen in het spel waren. De agenten benaderden de woning van verschillende kanten.

Op straat werd een verdachte aangehouden. In de woning lag een gewonde man. Ook daar werd een verdachte aangehouden. Er werden meerdere messen in beslag genomen. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer. Uit de korte verklaringen van de twee aangehouden mannen bleek dat het slachtoffer ook verdachte was in dit incident.

Twee verdachten zijn de bewoners van de woning en zitten nog vast. De derde verdachte, tevens slachtoffer, was een 28-jarige Tilburger. Hij krijgt nog medische zorg en zal later verhoord worden. Het is nog onduidelijk waarom de mannen ruzie kregen, aldus de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions