Clicky

 
Transport Online - Nieuwe IVECO S-WAY voor Schwennen Internationaal Transport

Nieuwe IVECO S-WAY voor Schwennen Internationaal Transport

Nieuwe IVECO S-WAY voor Schwennen Internationaal Transport
28-07-2021 14:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BELLINGWOLDE - Schwennen Internationaal Transport heeft opnieuw gekozen voor IVECO. Zoon Gerard Schwennen heeft zijn eerste IVECO S-WAY in gebruik genomen. Dit is dan wel gelijk een hele fraaie 6x2 voorloopas trekker met de oersterke 510pk Cursor 13 motor. Hetzelfde FPT blok als waarmee Gerard de Rooy de Dakar rally wist te winnen.

De nieuwe IVECO S-WAY van Schwennen is door de specialisten van Cornelis bedrijfsauto's uit Hoogeveen stevig onder handen genomen. De IVECO is onder andere voorzien van hydrauliek met evengoed nog 630 liter brandstof en 135 liter AdBlue. De tanks zijn bovendien in kleur gespoten.

Gerard heeft ervoor gezorgd dat zijn S-WAY een jaloersmakende werkplek is. De cabine is voorzien van alle denkbare luxe en heeft een volledig lederen interieur.

Het chassis van de nieuwe trekker werd afgewerkt met een bedekkende vlonder en de gehele auto is voorzien van ledverlichting. De chromen accenten in de grille, een lampenbeugel en de luchthoorns maken de S-WAY compleet.

Met deze IVECO S-WAY doet er wederom een nieuwe generatie zijn intrede in het wagenpark Schwennen Internationaal Transport. 

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats