Clicky

 
Transport Online - Wehkamp neemt kinderkleding webwinkel kleertjes.com over

Wehkamp neemt kinderkleding webwinkel kleertjes.com over

Wehkamp neemt kinderkleding webwinkel kleertjes.com over
28-07-2021 12:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ZWOLLE - RFS Holland Holding B.V., de moedermaatschappij van Wehkamp heeft een voorlopige overeenkomst bereikt voor de overname van alle aandelen van kleertjes.com.

kleertjes.com is een leidende online kinderkleding retailer. In de afgelopen 18 jaar is kleertjes.com uitgegroeid tot een van de grootste kinderkleding retailers in Nederland, waar ongeveer 400 mensen werken. kleertjes.com heeft een grote groep trouwe klanten en is de afgelopen 5 jaar flink gegroeid.

Na de overname is Wehkamp van plan haar expertise in e-commercetechnologie, fulfilment en assortimentssamenstelling in te zetten om de activiteiten van kleertjes.com verder te versterken. Wehkamp staat bekend om haar inspirerende winkelervaring op haar website en app en de beste bezorgingspropositie. Door de operationele kant van de bedrijven bij elkaar te brengen, zal kleertjes.com in staat zijn om snel en efficiënt te blijven groeien door gebruik te maken van de kracht en schaal van Wehkamp.

kleertjes.com behoudt zijn unieke merkidentiteit, die zeer bekend is, en klanten zullen geleidelijk snellere leveringen, latere besteltijden, aanvullende assortimenten en een verbeterde website-ervaring zien. De overname zal ook de positie van beide bedrijven in de belangrijke kinderkledingmarkt, die centraal staat in Wehkamp’s focus op het gezin, verder versterken. 

Er worden geen gevolgen verwacht voor de werkgelegenheid als gevolg van de overname en beide bedrijfslocaties van kleertjes.com in Hilversum en 's-Heerenberg blijven operationeel.

Er worden geen financiële details bekendgemaakt. De overname is onderworpen aan de gebruikelijke raadpleging van de ondernemingsraad, mededingingsrechtelijke goedkeuring en andere gebruikelijke goedkeuringen en zal naar verwachting tegen het einde van het derde kwartaal van 2021 zijn voltooid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,618

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions