Clicky

 
Transport Online - Motrac verstevigt managementteam

Motrac verstevigt managementteam

Motrac verstevigt managementteam
28-07-2021 11:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALMERE - Motrac kondigt een versteviging van het managementteam aan. Henk van Keulen en Maarten Vaandrager, beiden geen onbekenden in de branche, zijn per direct onderdeel van het huidige managementteam van Motrac. Het team wordt aangestuurd door Geurt de Groot als Managing Director. Daarnaast vervult Ronald Lamberts de rol van Financieel Directeur en Erik Janssens die van HR Manager. Motrac staat voor duurzame klantrelaties en het zo goed mogelijk invullen van klantbehoeftes Op-Maat. Door de versterking binnen het MT, op zowel sales- als service gebied, kan Motrac met de premium Linde hef- en magazijntruckoplossingen nog beter inspelen op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Henk van Keulen startte 1 juni als Director Service & Parts bij Motrac en is daarmee eindverantwoordelijke voor de gehele service organisatie. Henk is een ervaren manager en een bekende naam in de branche van interne logistieke oplossingen. Met al zijn ervaring is hij een absolute aanwinst voor Motrac.

Maarten Vaandrager is al bijna negen jaar werkzaam bij Motrac en kent de organisatie op zijn duimpje. Gestart als Key Accountmanager is hij doorgegroeid tot Manager Sales & Key Accounts. Al zijn rollen heeft hij op een succesvolle wijze vervult en daarom maakt Maarten vanaf 1 juli als Sales Director deel uit van het MT van Motrac.

Geurt de Groot, Managing Director: "Motrac is al jaren als onafhankelijk Linde-distributeur markleider op het gebied van heftrucks. Daarnaast groeien we hard, met name in warehousing. De logistieke markt is daarbij volop in beweging en dat geldt ook voor ons. De komende jaren zetten we flink in op verdere ondersteuning bij productiviteit, automatisering, het bieden van unieke energie-oplossingen en veiligheid in het magazijn. Dat doen we steeds vaker door letterlijk klantoplossingen Op-Maat te bieden waarbij we streven naar een excellente dienstverlening. Natuurlijk gecombineerd met de laatste innovaties van Linde Material Handling."

Motrac is sinds 1954 toonaangevende totaalaanbieder van interne logistiek en exclusief importeur van Linde hef- en magazijntrucks. De voertuigen van het innovatieve topmerk Linde voldoen aan de hoogste eisen. Motrac neemt alle zorg uit handen en biedt een 24/7 onderhoudsservice plus expertise en engineering voor de volledige inrichting van geautomatiseerde warehouses.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,618

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions