Clicky

 
Transport Online - Scooterrijdster zwaargewond nadat automobilist na stopteken probeert te vluchten

Scooterrijdster zwaargewond nadat automobilist na stopteken probeert te vluchten

Scooterrijdster zwaargewond nadat automobilist na stopteken probeert te vluchten
28-07-2021 11:25 | Ongevallen | auteur Redactie

's-GRAVENZANDE - Een 51-jarige scooterrijdster uit Hoek van Holland is dinsdagavond ernstig gewond geraakt toen zij op een fietspad aan de Noordlandseweg werd aangereden door een auto. De 61-jarige Haagse bestuurder van de auto is aangehouden, meldt de politie.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 23.00 uur op de Noordlandseweg een personenauto op het fietspad rijden. De bewuste auto voldeed aan de omschrijving van een eerdere melding waarbij in ’s-Gravenzande iemand in mogelijk verwarde toestand was vertrokken bij familie.

De agenten probeerde de bestuurder te laten stoppen door hun politiewagen overdwars op het fietspad te zetten. Op het moment dat een van de agenten uitstapte om de man een stopteken te geven, gaf hij echter gas. De agent kon op tijd wegspringen, echter reed de bestuurder wel de toevallig langsrijdende scooterrijdster aan die daarop vast kwam te zitten onder de auto. Direct hebben de agenten de bestuurder klemgereden en is de hulpverlening aan het slachtoffer gestart.

Het slachtoffer raakte door de aanrijding ernstig gewond en is opgenomen in het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De aanrijding wordt onderzocht door verkeersongevallenexperts van Team Verkeer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions