Clicky


 


Politie zoekt getuigen van mishandeling 14-jarig meisje in Amstelveen

Politie zoekt getuigen van mishandeling 14-jarig meisje in Amstelveen
27-07-2021 11:08 | Binnenland | auteur ANP

AMSTELVEEN - De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling van een 14-jarig meisje in Amstelveen maandagmiddag. Volgens de politie zijn er meerdere verdachten, die vermoedelijk minderjarig zijn. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Volgens getuigen gaat het om lhbtiq+-gerelateerd geweld, meldt de politie. Voorafgaand aan de mishandeling zou er een confrontatie hebben plaatsgevonden tussen het slachtoffer en de verdachten in winkelcentrum Westwijk. De politie is druk bezig met het inventariseren van camerabeelden en hoopt dat de verdachten daarop te zien zijn.

De vader van het meisje schreef maandag in een bericht op LinkedIn dat ze is mishandeld nadat ze geen antwoord wilde geven op de vraag of ze een jongen of meisje is. Een jongen zou haar daarop meerdere keren hebben geslagen in het gezicht. Zij brak daarbij haar neus, diverse tanden en liep een kaakfractuur op, aldus haar vader. Het meisje moest behandeld worden in het ziekenhuis en was maandag nog niet in staat om aangifte te doen, meldt de politie.

Aan de hand van het bericht van de vader van het meisje op LinkedIn kwamen veel steunbetuigingen binnen. Dinsdagochtend liet de familie weten in "zeer goede zin" overrompeld te zijn "door alle warme en liefdevolle reacties uit zowel binnen- als buitenland".

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats