Clicky

 
Transport Online - Er komt een Peter R. de Vriesstraat in Aalsmeer bij de tv-studio's

Er komt een Peter R. de Vriesstraat in Aalsmeer bij de tv-studio's

Er komt een Peter R. de Vriesstraat in Aalsmeer bij de tv-studio's
26-07-2021 17:12 | Showbizz | auteur Redactie

AALSMEER - Het college van B en W heeft besloten om in het bouwplan van de Studio’s in Aalsmeer een straat te vernoemen naar Peter R. de Vries.

Op donderdag 15 juli 2021 is Peter R. de Vries overleden nadat hij op 8 juli 2021 in Amsterdam is neergeschoten. Het overlijden is hard binnengekomen in Aalsmeer, zijn geboortegrond. Om hem te memoreren en zo ook tegemoet te komen aan de oproep uit de samenleving heeft het college besloten om in het toekomstige bouwplan in de Studio’s Aalsmeer een straat naar hem te vernoemen: Peter R. de Vriesstraat. Dit is een zeer passende locatie omdat hij zoveel jaren in de TV wereld heeft gewerkt.

Burgemeester Gido Oude Kotte: “Peter R. de Vries is geboren in Aalsmeer. Ook tijdens zijn televisiecarrière heeft hij met zijn verschillende TV programma’s voor producent Endemol vele uren in allerlei TV studio’s doorgebracht. Zijn tegel in de ‘Walk of Fame’ in de Aalsmeerse Zijdstraat is hier een getuige van. Op het terrein van de TV studio’s wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk gebouwd. Het college van B en W heeft vooruitlopend op deze ontwikkeling besloten dat in dit bouwproject een straat naar Peter R. de Vries wordt vernoemd. Dit is een mooie eerbetoon aan een bijzondere persoonlijkheid die door ging waar andere stopte.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden