Clicky


Dode na schietpartij in Schiedam

Dode na schietpartij in Schiedam
27-07-2021 10:08 | Binnenland | auteur Redactie

SCHIEDAM - Maandag 26 juli rond 14.00 uur vond een schietincident plaats op de Loeffstraat in Schiedam. Een 32-jarige man werd zwaargewond aangetroffen in een auto. De man werd direct hulp verleend en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hulp mocht helaas niet meer baten, de man overleed later aan zijn verwondingen. De politie startte direct een groot onderzoek. Dit leidde naar twee verdachten die in de nacht van 26 op 27 juli werden aangehouden.

Vanuit de Loeffstraat in Schiedam kwam maandagmiddag om 13.55 uur een melding binnen dat er schoten waren gehoord en een man zwaargewond in een auto zou liggen. Toegesnelde agenten verleenden eerste hulp en het 32-jarige slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Een paar uur later is de man alsnog aan zijn verwondingen overleden.

Twee aanhoudingen

De politie startte direct met het sporenonderzoek, bekeek camerabeelden en sprak verschillende getuigen. Dit onderzoek leidde naar twee verdachten, een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige man uit Hoek van Holland. Zij werden afgelopen nacht aangehouden. Het onderzoek gaat verder, meer aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions