Clicky

 
Transport Online - Jong gebruikte polyester Krone koeloplegger voor Merema Transport

Jong gebruikte polyester Krone koeloplegger voor Merema Transport

Jong gebruikte polyester Krone koeloplegger voor Merema Transport
23-07-2021 15:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DELFZIJL - Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een jong gebruikte polyester Krone koeloplegger af aan Merema Transport in Delfzijl.

De Wezenberg Krone polyester koeloplegger was snel beschikbaar in de juiste configuratie en met de juiste opties, hetgeen voor Merema Transport de doorslag gaf om tot de aankoop over te gaan.

Merema Transport BV is een internationaal transportbedrijf, opgericht in 1926. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het vervoer van verse zeevis, diepgevroren producten en hoogwaardige en luxe consumenten producten.

Kortom alle producten waarvan de opdrachtgever vindt dat ze speciale zorg en aandacht nodig hebben. De transporten worden verzorgd door heel Europa maar zijn gespecialiseerd op de landen Nederland, België, Noord Duitsland en Denemarken.

Door de grote betrokkenheid van de medewerkers, vergaande service in de dienstverlening en goede zorg is het bedrijf in staat om optimale kwaliteit te leveren aan de klanten en op die manier te werken aan een duurzame relatie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions