Clicky

 
Transport Online - Automobilist laat 14-jarig meisje zwaargewond achter na aanrijding in Amsterdam

Automobilist laat 14-jarig meisje zwaargewond achter na aanrijding in Amsterdam

Automobilist laat 14-jarig meisje zwaargewond achter na aanrijding in Amsterdam
23-07-2021 14:26 | Ongevallen | auteur Redactie

AMSTERDAM - Op de Stellingweg in Amsterdam Noord heeft op donderdagmiddag rond 17.55 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een nog onbekend voertuig. Het slachtoffer is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie.

De automobilist is snel doorgereden en heeft het meisje laten liggen op straat. De recherche is hard op zoek naar getuigen.

Het Operationeel Centrum krijgt rond 17:55 uur de melding binnen van een aanrijding tussen een fietsster en een personenauto op de Stellingweg. Volgens een getuige rijdt het voertuig na de aanrijding snel weg in de richting van de Appelweg. Het slachtoffer, een 14-jarig meisje wordt met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten van het team Verkeersongevallen Analyse (VOA) doen ter plaatse onderzoek en treffen op de plaats delict een gedeelte van een koplamp aan en op de fiets van het slachtoffer worden plekjes met lichtblauwe verf aangetroffen. Opsporing Team Verkeer (OTV) doet verder onderzoek in deze zaak en vraagt getuigen om zich te melden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions