Clicky

 
Transport Online - Meerdere sites overheid, media en banken weer bereikbaar na grote wereldwijde storing bij Akamai

Meerdere sites overheid, media en banken weer bereikbaar na grote wereldwijde storing bij Akamai

Meerdere sites overheid, media en banken weer bereikbaar na grote wereldwijde storing bij Akamai
22-07-2021 19:02 | Binnenland | auteur Redactie | ANP

DEN HAAG - Veel websites die donderdag in de namiddag ineens niet meer bereikbaar waren, zijn weer online. Onder meer politie.nl en de sites van banken, media en de NS konden rond 18.45 weer worden gebruikt. Dat gold ook voor de websites van Trouw, het AD en de Volkskrant.

Ook Nu.nl, Albert Heijn, Rabobank, ING en ABN AMRO zijn weer via internet te bereiken. Met al deze sites ervoeren gebruikers enige tijd problemen. Die waren vermoedelijk het gevolg van technische problemen bij het bedrijf Akamai. Bedrijven als Akamai zorgen ervoor dat mensen die een website bezoeken snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Wereldwijd wemelde het van de meldingen. Op de website allestoringen.nl, die meldingen over storingen verzamelt, verschenen tussen 17.40 uur en 18.00 uur talloze bedrijven die volgens gebruikers niet meer online te bereiken waren. Meldingen kwamen onder meer binnen over betalingsdiensten als iDeal en Tikkie, computergames en -platforms als Steam, EA, Playstation Network, Call of Duty en Warframe.

Ook over Jumbo, Online.nl, Zalando en TikTok werden meldingen gedaan. Of een site waar honderden meldingen over binnenkomen echt helemaal niet bereikbaar is, valt overigens niet met zekerheid te zeggen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats