Clicky

 
Transport Online - Dode aangetroffen in auto in Vlijmen, twee verdachten opgepakt

Dode aangetroffen in auto in Vlijmen, twee verdachten opgepakt

Dode aangetroffen in auto in Vlijmen, twee verdachten opgepakt
21-07-2021 19:24 | Binnenland | auteur Redactie

VLIJMEN - De man die woensdagmorgen aan de Wilhelminastraat in Vlijmen dood in een auto werd aangetroffen is mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen, meldt de politie. 

Het slachtoffer werd rond 07:00 uur gevonden door een vrouw. Hij lag in een auto die stond geparkeerd bij een locatie voor de tijdelijke opvang van arbeidsmigranten. De vrouw alarmeerde direct de politie. Door de omstandigheden waarin het slachtoffer werd aangetroffen sluit de politie een misdrijf niet uit.

De politie is direct een groot onderzoek opgestart. Daarbij is gesproken met diverse mogelijke getuigen en bekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn. De collega’s van forensische opsporing doen uitgebreid sporenonderzoek in en rond de auto.

In de loop van ochtend heeft de politie op basis van het onderzoek twee verdachten aanhouden. Het gaat om twee mannen van 24 en 32 jaar oud, beiden bewoner van de opvanglocatie. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek en zitten beiden in beperkingen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld en wordt verder onderzocht.

De politie is ook op zoek naar mogelijke getuigen. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden