Clicky

 
Transport Online - Stroom bezoekers afscheid Peter R. de Vries blijft aanhouden

Stroom bezoekers afscheid Peter R. de Vries blijft aanhouden

Stroom bezoekers afscheid Peter R. de Vries blijft aanhouden
21-07-2021 18:54 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - De stroom bezoekers die woensdag naar het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam is gekomen om de doodgeschoten misdaadverslaggever Peter R. de Vries een laatste groet te brengen, blijft woensdag aanhouden. Rond 18.30 uur meldde de gemeente Amsterdam op Twitter dat mensen rekening moeten houden met een wachttijd van ongeveer anderhalf uur. Uitvaartbedrijf Monuta schatte rond 18.00 uur dat er tot dan 4000 mensen binnen waren geweest.

Een vrouw met een grote bos bloemen maakte woensdagmiddag omstreeks 17.00 uur rechtsomkeert toen ze de rij vanaf de brug in de Sarphatistraat zag. "Het duurt mij nu te lang. Ik ga eerst wat eten en kom daarna wel terug." Een wachtend stel dat bijna aan de beurt was wachtte ongeveer een half uur. "Het is lekker weer dus het is goed te doen. En het is het meer dan waard om afscheid te kunnen nemen."

Mensen krijgen de hele dag al het advies rekening te houden met het warme weer en zich daar op voor te bereiden. Door medewerkers van de gemeente worden pakjes water uitgedeeld.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats