Clicky


Emirates SkyCargo benoemt Paul Berntsen tot Cargo Manager Nederland

Emirates SkyCargo benoemt Paul Berntsen tot Cargo Manager Nederland
20-07-2021 10:07 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Emirates SkyCargo, de luchtvrachtdivisie van Emirates, heeft Paul Berntsen benoemd tot Cargo Manager in Nederland. In zijn nieuwe rol zal Berntsen verantwoordelijk zijn voor de activiteiten van Emirates SkyCargo in Nederland, waarbij hij een team van 19 medewerkers leidt en de commerciële strategie van de luchtvrachtmaatschappij in het land ondersteunt.

Amsterdam is de op twee na grootste luchthaven in het netwerk van Emirates SkyCargo voor vrachtactiviteiten. Momenteel handelt de luchtvrachtmaatschappij wekelijks 25 vrachtvluchten en 7 passagiersvluchten met vracht af op Schiphol Airport. De luchthaven fungeert ook als knooppunt voor vrachtvliegtuigen in Noord-Europa.

30 jaar ervaring in de vrachtindustrie

Berntsen trad in 2016 in dienst bij Emirates SkyCargo als Global Accounts Manager Europa, waar hij met succes de commerciële activiteiten en strategische initiatieven van de luchtvrachtmaatschappij in Europa beheerde. Berntsen brengt meer dan 30 jaar ervaring in de vrachtindustrie met zich mee. Tijdens zijn carrière heeft Berntsen senior managementfuncties bekleed bij Centurion Air Cargo Inc., Martinair Cargo, KLM-Martinair en China Airlines Cargo.

Cargo Operaties in Nederland

Nederland is een belangrijke vrachtmarkt voor Emirates. De vervoerder begon in 2010 met vrachtdiensten op de markt en Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke toegangspoort voor het vervoer van verschillende goederen, waaronder beperkt houdbare producten en farmaceutica.

Als een van 's werelds grootste landbouwproducenten, exporteert Nederland groenten, fruit, vlees en zuivelproducten met een waarde van meer dan 65 miljard euro per jaar. Emirates SkyCargo is een belangrijke facilitator van deze handel in beperkt houdbare voedselproducten vanuit Nederland naar markten in het Midden-Oosten.

Emirates SkyCargo biedt ook ultramoderne farmaceutische transportoplossingen in samenwerking met dnata vanaf de luchthaven in Amsterdam. Farmaceutische vracht vormt bijna 15 procent van het totale vrachtvolume op de markt voor Emirates SkyCargo. Tijdens de Covid-19 pandemie bleef Emirates SkyCargo speciale vrachtvluchten uitvoeren naar Amsterdam en Maastricht voor het vervoer van essentiële benodigdheden en het faciliteren van handel.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,965
Diesel1,651

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions