Clicky

 
Transport Online - Kinderen Peter R. de Vries bedanken voor steun [+video]

Kinderen Peter R. de Vries bedanken voor steun

Kinderen Peter R. de Vries bedanken voor steun [+video]
13-07-2021 19:45 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - De kinderen van Peter R. de Vries hebben dinsdagavond in het programma Tijd voor MAX bedankt voor alle steun die zij hebben ontvangen na de aanslag op hun vader een week eerder. "Dank voor de fantastisch mooie woorden, bloemen, kaarten en kaarsjes die jullie voor onze vader branden", zegt dochter Kelly in de boodschap, die zij samen met haar broer Royce insprak.

Een update over zijn medische situatie geven ze niet. "Daarover is nog heel veel onzeker, en daar kunnen we dus ook nog niet zo heel veel over vertellen", aldus Kelly in het televisieprogramma, dat dinsdagavond volledig gewijd is aan de vermissingszaak van Tanja Groen waarvoor haar vader zich inzet. In haar dankwoord staat Kelly ook stil bij het "fantastische werk" dat doktoren en verpleegkundigen aan de misdaadjournalist leveren.

Zoon Royce staat stil bij de enorme aandacht die de zaak van de sinds 1993 vermiste 18-jarige studente Tanja Groen en Stichting De Gouden Tip de afgelopen dagen heeft gekregen. "De afgelopen maanden is mijn vader dag en nacht met de stichting bezig geweest. Het is een droom van onze vader om deze zaak en vele andere zaken tot een oplossing te brengen", zegt hij. "Laten we samen zorgen deze droom werkelijkheid te laten worden."

Later in het programma Tijd voor MAX werd een nieuwe tussenstand bekendgemaakt over het donatiebedrag voor Stichting De Gouden Tip. Daar is sinds de aanslag op De Vries veel geld gedoneerd en het streefbedrag van 1 miljoen euro is dan ook bijna gehaald. De teller staat dinsdagavond op 931.000 euro.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden