Clicky


Sandra Timmerman op 57-jarige leeftijd overleden na hersenbloeding

Sandra Timmerman op 57-jarige leeftijd overleden na hersenbloeding
12-07-2021 08:48 | Showbizz | auteur ANP

OLDENZAAL - [update 09:29 uur] Sandra Timmerman, de dochter van het zangduo Gert en Hermien, is op 57-jarige leeftijd overleden. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. De zangeres werd vorige week tijdens het autorijden getroffen door een hersenbloeding. Timmerman werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht waar ze in coma kwam te liggen.

De zangeres uit Oldenzaal werkte onlangs nog mee aan een documentaire over haar ouders Gert en Hermien. De Gert & Hermien Story werd vorige maand op televisie uitgezonden en vertelt over het roerige leven van het tweetal dat in de jaren zestig een miljoenenpubliek bereikte en bekend is van onder meer de hit Alle duiven op de Dam.

Dochter Sandra leidde de kijker in de documentaire, samen met enkele andere intimi en vertrouwelingen van Gert en Hermien, door het levensverhaal van haar ouders. Zelf vormde ze ook een muzikaal duo met haar zus Sheila, She She, en bracht ze in 2018 een boek uit (Circuskind) over het misbruik in haar jeugd door haar vader.