Clicky

 
Transport Online - Uitzending RTL Boulevard afgelast na bedreiging

Uitzending RTL Boulevard afgelast na bedreiging

Uitzending RTL Boulevard afgelast na bedreiging
10-07-2021 17:49 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - De live-uitzending van RTL Boulevard gaat zaterdagavond niet door. "Er is informatie binnengekomen waardoor we extra maatregelen moeten nemen bij de studio van Boulevard. Dit zijn zichtbare en onzichtbare maatregelen", laat een woordvoerder namens de Amsterdamse driehoek van burgemeester, politie en Openbaar Ministerie weten. "Vanmiddag hebben we daarover een gesprek gehad met RTL." Over de inhoud van de binnengekomen informatie kon de woordvoerder verder niets kwijt.

Afgelopen dinsdag werd misdaadverslaggever Peter R. de Vries kort na de uitzending van RTL Boulevard neergeschoten op straat. Hij was te gast geweest in het programma en liep na afloop ervan naar de nabijgelegen parking.

"We hebben informatie gekregen van de driehoek van Amsterdam. Dat heeft ons doen besluiten om vanavond niet live uit te zenden vanaf het Leidseplein", laat een woordvoerder van RTL op zijn beurt weten over het programma. "Vanavond zenden we een herhaling uit van woensdagavond, de ode aan Peter. Over hoe we morgen verder gaan, zijn we nu in overleg. Veiligheid staat boven alles." De studio van Boulevard aan het Leidseplein in Amsterdam is ontruimd, meldt RTL Nieuws.

Buiten bij de studio van Boulevard staan zaterdagavond twee speciale politievoertuigen. In totaal zijn er een stuk of drie politiemensen op de been. Het toegangshek van de studio is gesloten. Achter de ramen van de studio was niks te zien, er branden geen lampen. Het Leidseplein, waar de studio zit, werd zaterdag niet ontruimd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions