Clicky

 
Transport Online - Zoon Peter R. de Vries deelt foto van zichzelf met zijn vader [+foto]

Zoon Peter R. de Vries deelt foto van zichzelf met zijn vader

Zoon Peter R. de Vries deelt foto van zichzelf met zijn vader [+foto]
10-07-2021 09:50 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Royce de Vries, de zoon van de dinsdag neergeschoten Peter R. de Vries, heeft zaterdagochtend op Twitter een foto gedeeld van zijn vader en hem. Bij de foto, die van voor de aanslag op de misdaadverslaggever is, staat een hartje.

Op de afbeelding is de misdaadverslaggever lachend te zien met naast hem zijn zoon. Het bericht krijgt duizenden likes en mensen reageren massaal erop en wensen hem sterkte.

Het is het tweede bericht dat Royce de Vries de wereld instuurt na de aanslag op zijn vader. In zijn eerste tweet schreef hij: "Gisteren is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden. Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase. Veel is nog onzeker, maar wat vaststaat is dat alle steunbetuigingen uit het hele land nu enorm veel steun bieden."

Peter R. de Vries raakte zwaargewond bij het schietincident. Volgens de laatste berichten is zijn toestand nog altijd onzeker. "Er zal tijd overheen gaan voordat er meer duidelijkheid komt", liet de familie donderdag in een verklaring via RTL Boulevard weten.

De Vries werd dinsdag in Amsterdam neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat, kort na een uitzending van RTL Boulevard waar hij te gast was.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions