Clicky

 
Transport Online - OM heeft sterke aanwijzingen dat vrachtwagenchauffeur motoragent opzettelijk heeft aangereden, verdachte langer vast

OM heeft sterke aanwijzingen dat vrachtwagenchauffeur motoragent opzettelijk heeft aangereden, verdachte langer vast

OM heeft sterke aanwijzingen dat vrachtwagenchauffeur motoragent opzettelijk heeft aangereden, verdachte langer vast
09-07-2021 15:34 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROTTERDAM - De 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Melissant die afgelopen woensdag is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het ongeval op de Waalhavenweg in Rotterdam waarbij een agent om het leven kwam, blijft 14 dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank Rotterdam vandaag beslist. De officier van justitie verdenkt de man van doodslag en het verlaten van de plaats van het ongeval. 

De exacte toedracht van het incident is nog niet duidelijk. Er is een groot opsporingsteam op het onderzoek gezet. Een politieteam uit Zeeland-West-Brabant leidt dit onderzoek. Het onderzoek is nog in volle gang. Uit het onderzoek tot nu toe komen sterke aanwijzingen naar voren dat de verdachte met opzet de motoragent heeft aangereden en vervolgens is doorgereden. 

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien van het ongeval en nog niet met de politie hebben gesproken. De politie ontvangt ook graag camerabeelden, van bedrijven uit de omgeving of van mensen met een dashcam.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,892

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden