Clicky

 
Transport Online - NUNNER Logistics en ForFarmers gaan langdurige samenwerking aan

NUNNER Logistics en ForFarmers gaan langdurige samenwerking aan

NUNNER Logistics en ForFarmers  gaan langdurige samenwerking aan
08-07-2021 10:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

'S-HEERENBERG - ForFarmers, een internationale onderneming die complete en innovatieve voeroplossingen biedt voor de veehouderij, gaat de opslag van zakgoedvoeders in Nederland en België centraliseren en uitbesteden aan NUNNER Logistics. Hiervoor werd onlangs een vijfjarig contract ondertekend.

De reden om over te gaan tot uitbesteding van de opslag van zakgoedvoeders is dat de huidige magazijnlocaties van ForFarmers voor zakgoed in Nederland en België niet meer genoeg ruimte bieden voor groei. Met ingang van medio augustus zal NUNNER de magazijnactiviteiten centraliseren in haar nieuwe warehouse in ’s-Heerenberg. Deze locatie voldoet aan alle moderne functionaliteiten. Hierdoor kan efficiënter gewerkt worden en kan de service richting de klanten van ForFarmers geoptimaliseerd worden. De zakgoeddistributieactiviteiten zijn met ingang van 1 juli geheel overgegaan naar Ecotrans Logistics B.V.

Erik Groot Wassink, directeur Special Products, en verantwoordelijk voor Nunner’s vestiging in ’s-Heerenberg ziet uit naar de samenwerking met ForFarmers, en geeft aan: “Wij zijn trots om deze duurzame speler in de veevoedermarkt te mogen bedienen vanuit onze nieuwe locatie in ’s-Heerenberg. In combinatie met onze collega’s van Ecotrans zullen wij ervoor zorgen dat we de goederenstromen nog efficiënter en duurzamer laten verlopen”.

Martin Schoenmaker, Managing Director Feed Logistics van Ecotrans Logistics B.V. vult aan: "De samenwerking van ons bedrijf met NUNNER Logistics zal ertoe leiden dat we de service richting de klanten van ForFarmers verder maximaliseren."

“Deze stap past in de strategie van ForFarmers om voor bepaalde activiteiten samenwerkingen aan te gaan met gespecialiseerde partners” volgens Pieter Wolleswinkel, COO van ForFarmers. “Op deze manier wil ForFarmers de klantervaring verder optimaliseren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,091
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions