Clicky

 
Transport Online - 'Misdaadverslaggevers blijven gewoon hun werk doen'

'Misdaadverslaggevers blijven gewoon hun werk doen'

'Misdaadverslaggevers blijven gewoon hun werk doen'
07-07-2021 20:29 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Misdaadverslaggevers blijven ook na het neerschieten van Peter R. de Vries gewoon hun werk doen. Wij zwijgen nooit, stelt misdaadjournalist John van den Heuvel in een column in De Telegraaf waar hij reageert op het schietincident dinsdagavond in Amsterdam, waardoor De Vries zwaargewond raakte.

"Ook na de aanslagen op De Telegraaf met een brandende auto, de raketaanval op Panorama, de moord op de broer van de kroongetuige en zijn advocaat Derk Wiersum en het doodschieten van misdaadblogger Martin Kok bleven misdaadverslaggevers gewoon hun werk doen. Niemand zette een stap terug. Dat zal ook nu niet gebeuren. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries zou niet anders verwachten van zijn collega’s. Wij zwijgen nooit", aldus Van den Heuvel.

Hij stelt in De Telegraaf: "Diepe verslagenheid en verdriet strijden om voorrang terwijl ik deze woorden typ. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie. Ik probeer mijn woede weg te drukken, maar het kost grote moeite. Hoe godvergeten slecht moet je zijn om dit te flikken? Wat is er misgegaan in iemands leven om iemand die gewoon zijn werk doet en van grote betekenis is voor de maatschappij, zo af te knallen?"

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden