Clicky

 
Transport Online - Motoragent overleden nadat hij meegesleurd werd door vrachtwagen [+foto's]

Motoragent overleden nadat hij meegesleurd werd door vrachtwagen

Motoragent overleden nadat hij meegesleurd werd door vrachtwagen [+foto's]
07-07-2021 10:20 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROTTERDAM - [update 17:14 uur] Woensdagochtend 7 juli omstreeks 09.15 uur heeft een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Waalhavenweg/Eemhavenweg in Rotterdam. Hierbij is een 47-jarige motoragent van de verkeerspolitie Rotterdam om het leven gekomen.

Volgens de politie werd voorafgaand aan het ongeval de vrachtwagen door de motoragent gecontroleerd. De chauffeur zou er vervolgens vandoor zijn gegaan en heeft de motoragent daarbij meegesleurd en deze kwam daarbij om het leven. Volgens de politie is de vrachtwagenchauffeur daarna doorgereden. Het rijdt in een vrachtwagen met een vermoedelijk rode container.

Rond 11:00 uur werd de vrachtwagen die vermoedelijk betrokken was bij de fatale aanrijding gevonden. Er is een 45-jarige verdachte aangehouden. De politie meldt woensdagmiddag dat hij de chauffeur was van de vrachtwagen op het moment van de aanrijding.

De 45-jarige Willem M. uit Melissant zou in oktober 2015 eveneens een motoragent hebben aangereden. de agent verloor toen zijn arm, aldus De Telegraaf. In 2020 reed de chauffeur een 79-jarige fietsster uit Hellevoetsluis aan. Ook zij overleed ter plekke aan haar verwondingen.

De hulpdiensten werden woensdag groots ingezet, waaronder het traumateam werd per helikopter ingevlogen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Helaas mocht alle hulp niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval precies kon gebeuren.

Getuigen van het incident worden opgeroepen om contact op te nemen met politie.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions