Clicky

 
Transport Online - Jumbo sluit met Makro partnership voor zakelijke markt

Jumbo sluit met Makro partnership voor zakelijke markt

Jumbo sluit met Makro partnership voor zakelijke markt
05-07-2021 15:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VEGHEL - Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo beter te kunnen bedienen. Met de samenwerkingsovereenkomst worden ongeveer duizend artikelen uit het assortiment van Makro aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo toegevoegd. Door deze uitbreiding zal Jumbo een ruimer en gericht assortiment aanbieden aan onder andere sportkantines, kleine horeca, MKB-ondernemingen en zorginstellingen en wordt daarmee in één klap totaalleverancier voor haar zakelijke klanten. 

Relevant en ruimer online aanbod

Veel bedrijven hebben behoefte aan een ruimer online assortiment levensmiddelen. Van frisdrank, snacks en maaltijden tot schoonmaakproducten en artikelen voor de koffiecorner. Ze zoeken vaak grootverpakkingen, tegen lage prijzen en met een snelle levertijd. Het partnership van Jumbo en Makro is een direct antwoord op deze behoefte. In 2019 vergrootte Jumbo al het zakelijke online assortiment met ongeveer 200 portie- en grootverpakkingen voor het bedrijfsleven, kinderdagverblijven en zorgorganisaties. Met deze lange termijn samenwerking en de expertise van Makro in deze markt, zet Jumbo de volgende stap als totaalleverancier voor zakelijke klanten.Jurriaan Pouw, Manager E-commerce bij Jumbo: “We zijn trots op deze nieuwe strategische samenwerking met Makro. Bedrijven kunnen nu voor het hele assortiment bij ons terecht. We bieden alle benodigde producten voor het ontbijt, de koffiepauze, lunch en borrel, maar bijvoorbeeld ook kant-en-klaarmaaltijden. Natuurlijk tegen altijd lage prijzen en de optimale service die een vast onderdeel zijn van de Jumbo formule. Het familiebedrijf viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en in zekere zin keren we nu met partner Makro terug naar het prille begin als groothandelsonderneming. De ruime groothandelservaring van Makro komt daarbij uitstekend van pas om samen nieuwe markten aan te boren.”Meer afzetten via zakelijk online winkelkanaal

Ook voor Makro is het rechtstreeks leveren aan een foodretailer een nieuwe stap die past bij de ambitie die Makro heeft in de foodservice. Bas Eijssink, CCO Makro: “Makro is er voor alle ondernemers en wij willen iedereen bereiken: grote en kleine ondernemers. Door samen te werken met Jumbo kunnen we ons uitgebreide assortiment voor de zakelijke markt nog breder aanbieden. Als internationale foodgroothandel met Nederlandse wortels voelen we een natuurlijke klik met dit Brabantse familiebedrijf. En met onze marktkennis en ons productaanbod wordt het bestaande online zakelijk assortiment van Jumbo perfect aangevuld. Producten zoals glazen drankflesjes, cups met boter en koffiekoekjes zijn bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor deze klanten van Jumbo. Daarbij zijn we niet alleen gespecialiseerd in producten en grootverpakkingen voor de zakelijke markt, maar we bieden logistiek ook voordeel omdat we alle producten gebundeld leveren. Zo kunnen we samen effectief de juiste producten voor deze markt aanbieden.”

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    Euser

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions