Clicky

 
Transport Online - Doden door botsing Middelie zijn 40-jarige man en 34-jarige vrouw

Doden door botsing Middelie zijn 40-jarige man en 34-jarige vrouw

Doden door botsing Middelie zijn 40-jarige man en 34-jarige vrouw
04-07-2021 13:14 | Ongevallen | auteur ANP

MIDDELIE - De twee personen die zaterdagmiddag op de N247 bij het Noord-Hollandse dorp Middelie om het leven kwamen bij een frontale botsing tussen twee auto’s, zijn een 40-jarige man uit Hoorn en een 34-jarige vrouw uit Volendam. De twee waren de bestuurders van de auto’s, meldt de politie zondag.

Volgens het Noordhollands Dagblad was de omgekomen vrouw zwanger. Volgens De Telegraaf was zij een zorgmedewerker en werkte ze op een zorgboerderij niet ver van de plaats van het ongeval. Haar twee vrouwelijke medepassagiers zijn naar een ziekenhuis gebracht voor de behandeling van hun verwondingen.

De omgekomen man was de eigenaar van twee restaurants in Hoorn en Egmond aan Zee. Op de Facebookpagina's van de restaurants is te lezen dat de etablissementen tijdelijk wegens omstandigheden gesloten zijn. Onder die berichten staan vele honderden condoleances en steunbetuigingen. Bij de man in de auto zaten zijn vrouw en jonge kinderen, die nog in het ziekenhuis zouden liggen.

De wagens belandden door het ongeval naast de weg en de bestuurders raakten bekneld in hun voertuig. De slachtoffers bezweken ter plaatse aan hun verwondingen.

Hoe het precies kwam dat de auto’s op elkaar botsten is nog onduidelijk. De politie is voor het onderzoek op zoek naar getuigen en dashcambeelden die mensen mogelijk hebben.



Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions