Clicky

 
Transport Online - Glennis Grace nieuwe coach in The Voice of Holland

Glennis Grace nieuwe coach in The Voice of Holland

Glennis Grace nieuwe coach in The Voice of Holland
02-07-2021 19:18 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Glennis Grace wordt de nieuwe coach van The Voice of Holland. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt. De zangeres is de opvolger van Jan Smit, die zijn rode stoel half juni afstond.

Glennis, die in het komende twaalfde seizoen plaatsneemt naast medecoaches Anouk, Ali B en Waylon, is enorm vereerd dat ze gevraagd is. "Ik geniet enorm van al dat talent en regelmatig jeukten mijn handen om als coach aan de slag te gaan. Ik ben een perfectionist en probeer het maximale uit mijzelf, maar ook uit anderen te halen", zegt de zangeres, die belooft voor de talenten die haar kiezen "door het vuur" te gaan.

Vanwege haar deelname aan het Eurovisie Songfestival en America’s Got Talent ziet RTL-baas Peter van der Vorst in Glennis de ideale toevoeging aan het team van coaches. "Ze wordt alom geprezen als een van de beste zangeressen van Nederland én ze weet als geen ander hoe het is om door een jury beoordeeld te worden", aldus Van der Vorst.

Jan Smit maakte in juni bekend dat hij na een seizoen stopt met het programma. Vanwege zijn naderende jubileumjaar wil de 35-jarige zanger zijn tijd anders gaan indelen. "Meer tijd voor mijn eigen muziek en vooral voor mezelf", schreef de Volendammer daar eerder over op Instagram.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions