Clicky

 
Transport Online - Vanaf vrijdag kan het weer: festivallen met 10.000 mensen

Vanaf vrijdag kan het weer: festivallen met 10.000 mensen

Vanaf vrijdag kan het weer: festivallen met 10.000 mensen
02-07-2021 09:49 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - Op een festival staan met 10.000 mensen: vanaf vrijdag kan het met de versoepelde coronamaatregelen weer. Stereo Sunday Festival in Venlo is het eerste grote evenement dat de spreekwoordelijke deuren weer mag openen. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli lopen er per dag zo'n 10.000 mensen op het terrein van het festival.

"We zijn supertrots dat het is uitverkocht. Dat is voor het eerst het geval", vertelt Mark Boots, hoofd marketing en communicatie, aan het ANP. "We zijn er helemaal klaar voor. Alles loopt goed op schema."

Onder anderen Bizzey, Lucas & Steve en FeestDJRuud staan op het Limburgse festijn. Er zitten wel wat voorwaarden aan het bezoek: bezoekers moeten volledig gevaccineerd zijn of een negatieve coronatest meenemen. Dan mogen ze echter wel ongestoord, zonder 1,5 meter afstand en een mondkapje, genieten van de muziek.

Op het terrein zijn vrijwel geen extra maatregelen getroffen, behalve dat de toegangspoorten zijn verbreed. "Zo kunnen meer mensen tegelijk naar binnen voor een soepele doorloop", vertelt Boots. "Door de coronacheck kan het allemaal wellicht wat langer duren natuurlijk."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,982
Diesel1,625

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions