Clicky

 
Transport Online - Bilal Wahib zegt sorry voor omstreden video

Bilal Wahib zegt sorry voor omstreden video

Bilal Wahib zegt sorry voor omstreden video
25-06-2021 23:32 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Bilal Wahib heeft excuses gemaakt voor een video waardoor hij in maart in de problemen kwam. De 22-jarige presentator, zanger en Mocro Maffia-acteur had in een live via Instagram uitgezonden chatsessie een minderjarige jongen uitgedaagd om tegen betaling zijn penis te laten zien. Hij beloofde het slachtoffer 17.000 euro.

Bij Op1 zei Wahib dat het "gewoon stom" was. Hij zei niet alleen nogmaals sorry tegen de jongen en diens ouders, maar wilde daarna ook "mijn excuses aanbieden aan heel Nederland." Hij schoot vol toen hem werd gevraagd wat zijn moeder ervan had gevonden. "Ik kon haar niet meer aankijken", zei hij. Wahib werd aangehouden op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, maar kon snel weer naar huis. Er is geen aangifte tegen hem gedaan.

"Het grappige was dat ik op het moment dat ik het deed niet wist dat ik fout zat en daarna op een gegeven moment een hele harde klap in mijn gezicht had gekregen, en toen dacht ik echt: what the fuck ben jij nou eigenlijk aan het doen. Ik was het kleine baby'tje van Nederland en ik heb het zelf verpest. Waar ik echt nachten van wakker lag", aldus Wahib. Hij zegt dat hij met de ouders van het slachtoffer tot "een regeling" is gekomen, maar wilde niets zeggen over de aard daarvan.

Een dag na zijn aanhouding in maart zou Wahib zijn verhaal komen doen bij Beau op RTL 4, maar zag daar op het laatst vanaf. Hij liet toen al wel weten spijt van te hebben van zijn "onbezonnen, misplaatste grap". Het 12-jarige slachtoffer meldde al snel dat het goed met hem ging.

Na het incident Wahib kreeg het flink te verduren in de media. Programma's met hem werden geannuleerd of offline gehaald, hij kreeg een levenslang Instagramverbod, zijn platenlabel verbrak de samenwerking en verschillende radiozenders boycotten zijn muziek. Pas afgelopen week draaide 3FM voor het eerst weer een nummer van Bilal Wahib. De rapper/acteur is binnenkort ook weer in de bioscopen te zien. Hij speelt een rol in Meskina, een nieuwe film met Maryam Hassouni en Soundos el Ahmadi.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions