Clicky


 


Automobilist (18) botst na dollemansrit frontaal tegen politieauto in Soesterberg

Automobilist (18) botst na dollemansrit frontaal tegen politieauto in Soesterberg [+foto]
25-06-2021 14:15 | Ongevallen | auteur Redactie

SOESTERBERG - De politie vrijdagochtend rond 02:30 uur op de Rademakerstraat in Soesterberg een 18-jarige man uit Schiedam aangehouden nadat hij met een bestelbus frontaal tegen een politieauto was gereden.

De 18-jarige wordt onder andere verdacht van rijden onder invloed. Ook blijkt uit onderzoek dat de verdachte diezelfde nacht betrokken was bij een aanrijding op de A12, waarbij hij met zijn zwarte bestelbus is doorgereden. Ditzelfde deed hij in de gemeente Zeist. Hij veroorzaakte hier meerdere aanrijdingen en is daarbij doorgereden. Hij wordt ook verdacht van veel te hard rijden door de bebouwde kom in Zeist zonder verlichting.

Vanaf de Amersfoorteweg in Zeist kwam een melding van een voertuig waarvan de bestuurder mogelijk onder invloed zou zijn. Toen de collega’s aankwamen negeerde de bestuurder diverse stoptekens. Daarna klapte het voertuig van de verdachte frontaal tegen een politieauto. Een agent en de verdachte zijn beiden voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

De verdachte is ingesloten en zijn rijbewijs in ingevorderd. Het voertuig van de verdachte is in beslag genomen voor sporenonderzoek, meldt de politie.

Foto's

  • Dave-Trans
    Dave-Trans
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions