Clicky

 
Transport Online - NOS zendt ook in 2024 het EK voetbal uit

NOS zendt ook in 2024 het EK voetbal uit

NOS zendt ook in 2024 het EK voetbal uit
24-06-2021 12:05 | Sport | auteur ANP

HILVERSUM - De NOS gaat ook in 2024 het EK voetbal uitzenden. De omroep heeft de rechten van het toernooi in Duitsland bemachtigd. Ook zal de NOS de komende vijf jaar alle wedstrijden van het Nederlands elftal en de finales in de Nations League van 2023 en 2025 uitzenden, zo maakte de omroep donderdag bekend.

Eerder werd al bekend dat de NOS ook het WK voetbal in 2022, de kwalificatiewedstrijden van de Oranjevrouwen (tot en met 2024) en het EK voetbal voor vrouwen van volgend jaar in Engeland zal uitzenden. Tot nu toe zijn alle toernooien waaraan het Nederlands elftal meedeed te zien geweest bij de omroep.

Gerard Timmer, algemeen directeur bij de NOS, is blij "de thuishaven" te zijn van de wedstrijden van Oranje. "Zowel voor de Oranjemannen als de Oranjevrouwen. Sportevenementen zoals het EK voetbal hebben een grote verbindende waarde. Voor het Nederlandse publiek, en daarmee voor de NOS en de publieke omroep. Halverwege dit EK hebben we 77 procent van alle Nederlanders bereikt. Dat zijn 12,4 miljoen mensen. We zijn er trots op dat we deze rol ook de komende jaren op radio, televisie en online kunnen blijven vertolken."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden