Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur mishandeld na verkeersruzie

Vrachtwagenchauffeur mishandeld na verkeersruzie

Vrachtwagenchauffeur mishandeld na verkeersruzie
23-06-2021 11:17 | Overig | auteur Redactie

ZEGGE - Een 24-jarige man uit Roosendaal is dinsdag 22 juni aangehouden op verdenking van mishandeling van een vrachtwagenchauffeur op de A58. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Agenten zijn rond 18.10 uur ter plaatste gegaan na een melding van een mishandeling na een verkeersruzie. De vrachtwagenchauffeur verklaarde tegen de agenten dat hij zojuist was mishandeld door een bestuurder van een personenauto. De automobilist reed voor hem op de A58 steeds harder en dan weer zachter. De chauffeur haalde hem vervolgens in en nam de afrit Zegge. Op de afrit reed de personenauto hem klem.

Beide bestuurders zijn uitgestapt. De verdachte gaf het slachtoffer meerdere vuistslagen en duwde de man waardoor het slachtoffer viel. Er ontstond een worsteling. Meerdere omstanders zijn naar de mannen toegelopen. De verdachte is vervolgens weggereden. Hij is later in zijn woning aangehouden.

Hij zit vast voor verhoor. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. De vrachtwagenchauffeur heeft aangifte gedaan.

Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,078

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden