Clicky

 
Transport Online - Nieuwe initiatieven in zoektocht Tanja Groen aangekondigd

Nieuwe initiatieven in zoektocht Tanja Groen aangekondigd

Nieuwe initiatieven in zoektocht Tanja Groen aangekondigd
23-06-2021 10:00 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Misdaadverslaggever Peter R. de Vries kondigt woensdag tijdens een bijeenkomst "een aantal bijzondere en nieuwe initiatieven" aan in de zoektocht naar de sinds 1993 vermiste Tanja Groen. Bij de persconferentie is ook justitie aanwezig, ze trekt samen op met De Vries in de zoektocht naar de Maastrichtse studente.

De Vries houdt zich al langer bezig met de verdwijningszaak en staat de ouders van Tanja Groen bij. Ook zij zijn aanwezig bij de persconferentie, die in een hotel in Naarden is.

Vorige week werd opnieuw naar de jonge vrouw gezocht, op de Strabrechtse Heide in Noord-Brabant, maar wederom tevergeefs. Uit verklaringen in het onderzoeksdossier zou de mogelijkheid geopperd zijn dat het meisje in een bepaald deel van de hei, vlakbij een kleine ven, begraven zou zijn.

De politie gaf aan verder te gaan met een aantal scenario's dat nog op de plank ligt. Ook kwamen er bij de politie weer tips binnen over de oude vermissing. De destijds 18-jarige studente verdween tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht, inmiddels bijna dertig jaar geleden. Sindsdien is op meerdere plaatsen naar haar gezocht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions