Clicky

 
Transport Online - A2 richting Utrecht dicht na ongeluk vrachtwagen en auto [+foto]

A2 richting Utrecht dicht na ongeluk vrachtwagen en auto

A2 richting Utrecht dicht na ongeluk vrachtwagen en auto [+foto]
23-06-2021 08:53 | Ongevallen | auteur ANP

VIANEN - De A2 richting Utrecht is door een ongeluk bij knooppunt Everdingen woensdagochtend dicht. Bij het ongeval op de belangrijke verkeersader richting Utrecht en Amsterdam waren een vrachtwagen en een personenauto betrokken. De andere kant op is één rijstrook afgesloten, meldt Rijkswaterstaat. De problemen op de A2 bij het knooppunt gaan volgens de ANWB vermoedelijk tot het middaguur duren.

Het ongeluk gebeurde rond 05.45 uur. Het verkeer richting Utrecht en Amsterdam wordt vanaf knooppunt Deil via de A15 en A27 omgeleid.

De vrachtwagen schoot door de middenberm en kwam bijna op de andere weghelft terecht. Doordat aan die kant daarom een rijstrook is afgesloten, heeft verkeer richting Den Bosch mogelijk ook lichte vertraging, aldus Rijkswaterstaat.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Als dat klaar is, worden de voertuigen geborgen en kan de schade worden gerepareerd. Volgens Rijkswaterstaat is duidelijk dat in ieder geval ook schade is ontstaan aan de vangrail en een lichtmast.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,349
Diesel2,107

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden