Clicky

 
Transport Online - Man uit Bunschoten verdacht van seksueel misbruik van zeven kinderen

Man uit Bunschoten verdacht van seksueel misbruik van zeven kinderen

Man uit Bunschoten verdacht van seksueel misbruik van zeven kinderen
22-06-2021 08:23 | Misdaad | auteur Redactie

UTRECHT - Een 34-jarige man uit Bunschoten wordt verdacht van seksueel misbruik van zeven kinderen. Hij zit sinds zijn aanhouding op 22 december vorig jaar in voorarrest, meldt het Openbaar Ministerie.

De man werd aangehouden nadat hij verdacht werd van het misbruiken van twee minderjarige kinderen in de privésfeer. Het ingestelde politieonderzoek resulteerde recent in een uitbreiding van de verdenking. De man wordt nu verdacht van het seksueel misbruiken van zeven kinderen onder de twaalf jaar oud. Het gaat daarbij om jongens en meisjes. In drie gevallen heeft de verdenking betrekking op misbruik door de verdachte tijdens zijn vrijwilligerswerk bij een door een kerk georganiseerde kinderopvang in Bunschoten in het najaar van 2020.

Uit het afgeronde onderzoek zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen dat er nog andere slachtoffers zijn dan de genoemde zeven kinderen.

De families van de slachtoffertjes zijn in een vroeg stadium op de hoogte gebracht. Maandag stond de verdachte pro forma op zitting voor de rechtbank in Utrecht. Op 7 september staat een regiezitting in deze zaak gepland. De zaak zal dan nog niet inhoudelijk behandeld worden.   

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats