Clicky

 
Transport Online - Rapper Josylvio weer vrij na aanhouding op luchthaven Curaçao

Rapper Josylvio weer vrij na aanhouding op luchthaven Curaçao

Rapper Josylvio weer vrij na aanhouding op luchthaven Curaçao
18-06-2021 13:24 | Showbizz | auteur ANP

WILLEMSTAD - De Nederlandse rapper Josylvio is na een nacht in de cel op Curaçao weer vrijgelaten. Dat laat zijn management weten op Instagram.

Josylvio kreeg het woensdag (Curaçaose tijd) met agenten aan de stok toen bij aankomst op Hato Airport bleek dat zijn reisdocumenten niet in orde waren. Er ontstond een woordenwisseling met lokale politiemensen, waarbij één agent hem een klap in het gezicht gaf. Josylvio werd aangehouden vanwege belediging en het verstoren van de openbare orde.

Volgens zijn management waren zijn papieren wel in orde. "Onlangs ontving hij, na aanvraag, een nieuw paspoort. Maar door een fout in het systeem werd het onterecht als gestolen opgegeven. Zijn gemeente erkent de fout en alle juiste papieren zijn direct opgestuurd naar de Koninklijke Marechaussee (KM) op Schiphol", schrijft het management. De documenten werden volgens het management niet goed verwerkt en Josylvio zou direct moeten terugvliegen naar Nederland. "Inmiddels is Josylvio vrijgelaten en zijn alle door de KM opgestuurde documenten uit Nederland correct verwerkt en afgehandeld in Curaçao", aldus een verklaring.

De rapper is op het Caribische eiland om aan zijn nieuwe album te werken en blijft daar voorlopig.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions