Clicky


Picnic bouwt nieuw geautomatiseerd dc in Ridderkerk

Picnic bouwt nieuw geautomatiseerd dc in Ridderkerk
17-06-2021 13:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

RIDDERKERK - Onlinesupermarkt Picnic gaat een nieuw distributiecentrum in Ridderkerk bouwen. Volgens Picnic zal het geautomatiseerde centrum op het bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard werk gaan bieden aan 800 werknemers en begin 2023 in gebruik worden genomen.

De locatie in Ridderkerk is met een vloeroppervlak van 42.000 vierkante meter in zijn soort een van de grootste in Europa en bevat onder meer geautomatiseerde sorteer-, inpak- en distributiemachines die door Picnic zelf zijn ontwikkeld. Het centrum moet aan ruim 200.000 gezinnen per week boodschappen kunnen leveren.

Anderhalf jaar geleden kondigde Picnic de ontwikkeling van het eerste geautomatiseerde centrum in Utrecht aan, dat over enkele maanden operationeel wordt. Het bedrijf heeft ook distributiecentra in Diemen, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Zaandam en Apeldoorn.

Picnic startte in september 2015 in Amersfoort en heeft inmiddels 650.000 klanten in ruim 125 Nederlandse plaatsen, die hun boodschappen thuisbezorgd krijgen met een van de ruim 1000 elektrische bezorgwagentjes. De omzet van Picnic verdubbelde in 2020 naar 500 miljoen euro, in 2021 moet dat 1 miljard euro zijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions