Clicky


Neele-Vat Logistics neemt Steder Group over en verstevigt haar mondiale zeevrachtpositie

Neele-Vat Logistics neemt Steder Group over en verstevigt haar mondiale zeevrachtpositie
16-06-2021 15:54 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - Logistiek dienstverlener Neele-Vat Logistics heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Steder Group. Met deze overname verstevigt Neele-Vat haar positie als zeevracht expediteur in de Rotterdamse haven. Daarnaast komen er internationale vestigingen bij in Glasgow, Aberdeen, Houston en Dubai.

De samenvoeging van deze twee Rotterdamse bedrijven betekent verdere internationale groei voor Neele-Vat. Door de toevoeging van 50 medewerkers in Schotland zijn er nu meer dan 100 medewerkers werkzaam in het Verenigd Koninkrijk. Dit verstevigt de schaalgrootte die nodig is om ook in het Europa van morgen concurrerend te kunnen blijven.

Steder Group, met 100 medewerkers, blijft voorlopig onder haar eigen naam binnen de Neele-Vat groep opereren. Het management blijft aan en de overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.

Rinus Spijkers, CEO van Steder Group: "De overname door Neele-Vat biedt een mooie continuering voor klanten en personeel van de Steder Group. Met dezelfde klantgerichte, no nonsens cultuur, en nog meer slagkracht. Ik ben heel blij dat ik mijn klanten en collega's zo een mooie toekomst kan bieden."

Steder Agencies & Chartering blijft op eigen benen en wordt niet verkocht.

Rene Bongers, commercieel directeur van Neele-Vat: “De activiteiten van Neele-Vat en Steder Group vullen elkaar goed aan. Wij kunnen onze klanten nu een nog bredere service bieden. En hebben met de nieuwe locaties een goede uitgangspositie om onze dienstverlening internationaal uit te breiden. Zodat wij invulling kunnen geven aan onze ambities om als familiebedrijf te groeien en concurrerend te blijven.”

Neele-Vat Logistics blijft na de overname een echt Rotterdams familiebedrijf met 1.000 medewerkers, 27 vestigingen in 10 landen, 255.000 m² warehouse en een omzet van 395 miljoen euro.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions