Clicky

 Opnieuw streep door Zwarte Cross

Opnieuw streep door Zwarte Cross
16-06-2021 13:54 | Binnenland | auteur ANP

LICHTENVOORDE - De Zwarte Cross gaat ook dit jaar niet door. Vanwege de onzekerheden rondom de coronacrisis is besloten het festival door te schuiven naar volgend jaar. Dat heeft organisatie Feestfabriek bekendgemaakt.

Ondanks de versoepelingen is er volgens Feestfabriek nog te veel onduidelijk over bijvoorbeeld het waarborgfonds en de vergunningseisen rondom corona. Ook de personeelstekorten binnen de evenementenbranche en beperkte beschikbaarheid van materialen hebben een rol gespeeld.

"Het is een enorme domper, voor ons en zeker ook voor onze trouwe bezoekers. Maar met de uitdagingen waar we tegenaan lopen, in combinatie met de krapper wordende voorbereidingstijd, kunnen we het festival niet neerzetten zoals de mensen dat van ons gewend zijn. Daarom is de Zwarte Cross wederom annuleren de enige optie", zegt Ronnie Degen, mede-eigenaar van de Feestfabriek.

De Zwarte Cross is een van de grootste festivals van Nederland en zou van 23 tot 26 juli plaatshebben in Lichtenvoorde. De nieuwe datum is van 14 tot 17 juli 2022. Gekochte kaarten blijven geldig.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats