Clicky

 
Transport Online - Grote brand op industrieterrein Zwolle zorgt voor snelheidsbeperking A28 [+foto's]

Grote brand op industrieterrein Zwolle zorgt voor snelheidsbeperking A28

Grote brand op industrieterrein Zwolle zorgt voor snelheidsbeperking A28 [+foto's]
16-06-2021 08:58 | Brand | auteur Redactie

ZWOLLE - De brandweer heeft het sein brand meester gegeven voor de brand op een industrieterrein in Zwolle, waardoor verkeer op de A28 een tijdlang langzamer moest rijden. Bij de brand kwamen grote zwarte rookwolken vrij, meldde een woordvoerder van de brandweer. De nabluswerkzaamheden zullen naar verwachting nog een paar uur duren.

De snelheidsbeperkende maatregelen voor het verkeer golden ter hoogte van industrieterrein Hessenpoort, waar de brand woedde. Normaal mag het verkeer daar 100 kilometer per uur rijden, maar dat werd tijdelijk eerst 90 kilometer en iets verderop 70 kilometer per uur. Nu het sein brand meester is gegeven zijn ook de snelheidsbeperkingen weer opgeheven. Volgens een woordvoerder van de brandweer stroopte het verkeer er op, omdat toeleveranciers die het industrieterrein vlak naast de A28 op wilden er niet naartoe konden. De Hessenpoort is nu weer voor iedereen bereikbaar.

De brand woedde bij een recyclingbedrijf aan de Steinfurtstraat, in een sorteerinstallatie voor onder meer plastic en metaal. Mensen die last hadden van de rook, werden opgeroepen ramen en deuren te sluiten en indien mogelijk ventilatie uit of op de laagste stand te zetten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,135
Diesel1,820

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats