Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt getuigen van aanrijding auto en vrachtwagen in Oostzaan

Politie zoekt getuigen van aanrijding auto en vrachtwagen in Oostzaan

Politie zoekt getuigen van aanrijding auto en vrachtwagen in Oostzaan
15-06-2021 14:19 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

OOSTZAAN - Op de Kolkweg in Oostzaan heeft maandagavond een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. De bestuurder van de personenauto, een 30-jarige man uit Halfweg, raakte hierbij bekneld in zijn auto. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd en hij is met letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie Noord-Holland doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

Rond 22.20 kreeg de politie de melding van de aanrijding. De bestuurder van de vrachtwagen, een 62-jarige man uit Roemenië, is aangehouden voor het veroorzaken van een verkeersongeval met letsel en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

In de auto van het slachtoffer was ook een hond aanwezig. De hond bleef ongedeerd en is door de politie overgedragen aan de familie van het slachtoffer.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval en is ook op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions