Clicky

 
Transport Online - T-Mobile: storing die telefoonproblemen veroorzaakte opgelost

T-Mobile: storing die telefoonproblemen veroorzaakte opgelost

T-Mobile: storing die telefoonproblemen veroorzaakte opgelost
15-06-2021 13:36 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - De storing bij T-Mobile is opgelost. Door het euvel kampten bedrijven en lokale overheden dinsdagochtend urenlang met telefoonproblemen. Inkomende en uitgaande gesprekken waren soms niet mogelijk. T-Mobile kon nog niet zeggen wat de oorzaak van de storing was.

Onder meer het provinciehuis van Drenthe, gemeenten zoals Zwolle en Veenendaal en het Zeeuwse Adrz-ziekenhuis waren niet of slecht bereikbaar door de problemen. Dat gold ook voor de ANWB, rechtbanken en het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Verschillende organisaties, waaronder de ANWB, de rechtbank Midden-Nederland en reisconcern TUI Nederland hebben via Twitter al laten weten dat zij geen last meer hebben van de storing.

In delen van het land had de politie in de nacht van maandag op dinsdag al te kampen met een technische storing bij het telefoonnummer voor niet-spoedeisende zaken, 0900-8844. Het nummer was hierdoor tijdelijk niet bereikbaar.

Het ging in ieder geval om de regio's Rotterdam, Utrecht, Flevoland en Gooi en Vechtstreek die op Twitter meldden dat er een storing was. Kort voor 06.30 uur werd gemeld dat de problemen in Utrecht, Flevoland en Gooi- en Vechtstreek voorbij waren. Om 07.30 uur meldde ook de politie Rotterdam dat de "geen-spoedlijn" weer bereikbaar was. Het alarmnummer 112 was wel bereikbaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen